For people powering tech

Välkommen till Demando. Vi är Sveriges största plattform för techrekrytering – och finns till för alla er som skapar tech - från utvecklare till designers, projektledare eller säljare. Här finns över 30 000 registrerade techtalanger och 800 bolag redo att hitta sin perfekta match.

För tech-talang

Genom att först fråga vad du som talang söker, och sen matcha det med bolag som kan möta dina önskemål – gör vi techbranschen roligare, mer utvecklande och mer transparent. Och genom anonyma profiler kan du som jobbar inom tech i lugn och ro utforska nya möjligheter och erbjudanden, utan att först behöva gå igenom långa och krävande rekryteringsprocesser.

För arbetsgivare

Vårt mål är att göra det enklare för arbetsgivare att hitta och rekrytera techtalang för alla sina behov. Varje vecka registrerar sig ny talang på Demando och här finns alltid kandidater redo att byta jobb, totalt över 32 000. Du blir matchad med kandidater utifrån ditt bolags behov, ser deras önskemål och får möjlighet att ge personliga erbjudanden – och därmed komma närmare kandidaterna än bolagen som inte finns på Demando.

Undrar du över något?

Tveka inte att kontakta oss via kontakt@demando.se